Kuka?

Olen Janne Kurkinen, verkkoviestinnän moniosaaja ja yrittäjä. Kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta löytyy jo 12 vuoden takaa. Web-ammattilaisen uraa olen luonut vuodesta 2008 lähtien.

Mitä?

Palveluvalikoimaan sisältyy graafisen suunnittelun, verkkosivustojen ja -sovellusten toteutuksien, web-ohjelmoinnin, mobiilioptimoinnin sekä digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Kenelle?

Työni tarkoitus on parantaa asiakkaani kykyä palvella heidän omia asiakkaitaan. Sekä tehostaa heidän markkinointia tavoittamaan laajemman yleisön.

Miksi?

Internet on lyhyessä aikaa uudelleenkirjoittanut viestinnän ja markkinnoinnin pelisäännöt. Suomalaiset tekevät yli 20 miljoonaa Google-hakua päivässä, ja jopa 90% suomalaisista käyttää Internetiä hyödykseen ostopäätöksiä tehdessä.

Mikäli harjoitat liiketoimintaa, on sanomattakin selvää kuinka arvokkaasta markkinakanavasta on kyse. Kilpailijasi hyödyntävät jo verkkonäkyvyyttä. Jos haluat meidän useimpien tapaan varmistaa tulevaisuuden myyntiäsi, niin tämä on näyteikkuna jota sinulla yksinkertaisesti ei ole varaa sivuuttaa.

Vaikka kilpailu on koventunut, on verkkoviestinnän avulla mahdollista tavoittaa suuretkin yleisöt perinteisiä markkinoinnin keinoja huomattavasti edullisemmin.

“Business has only two functions –
  marketing and innovation.”
  — M. Kundare